Studiekeuze of beroepskeuze

Je doet dit schooljaar examen en je bent je aan het voorbereiden op de volgende stap op jouw levenspad

In 3 dagen begeleiden wij jou met de volgende vraagstukken: Wat ga je na dit examen doen? Welke richting ga je uit? Weet jij al wat bij jou past? Welke talenten heb ik en wat wil ik? Om hier meer inzicht in te krijgen is het Jong Talenten traject een geweldige manier om je keuze helder te krijgen.

De reis
Op een speelse manier krijg je inzicht in jouw persoonlijke en unieke talenten. Talenten die bij jou horen en zich verder mogen ontwikkelen. Je krijgt inzicht in jouw totale talententeam, wie ze zijn en hoe ze samen kunnen werken. Helemaal door jouzelf op een speelse manier ontdekt. Je begint steeds meer op eigen benen te staan en daar hoort bij dat je zelf keuzes leert maken. Met andere woorden, je gaat steeds meer je eigen leiderschap ontdekken. Durf jij op deze innerlijke leiding van jouw eigen majesteit te vertrouwen?

Jong Talent en Talentenspel
In deze 3-daagse training werken met de borden van Jong Talentenspel aangevuld met het wereldbord uit het Talentenbord. Hierin wordt jouw team van talenten duidelijk, je leiderschap en de droomwens voor jouw levenspad. Dit alles draagt bij aan de keuze die jij maakt voor je vervolgstudie.