Schoolkeuze, Profielkeuze Middelbare School

Je verlaat dit jaar de Basisschool en je staat voor een nieuwe stap op jouw studiepad.

Vier keer komen wij samen om opzoek te gaan naar de vragen die jij hebt om de juiste studiekeuze te maken: Maak jij wel de juiste keuze? Welke richting ga je uit? Weet jij al wat bij jou past? Kan ik mijzelf zijn op de nieuwe school? Welke talenten heb ik en wat wil ik? Om hier meer inzicht in te krijgen is het Jong Talenten traject een geweldige manier om de richting die bij jou past duidelijker te krijgen.

De reis
Op een speelse manier krijg je inzicht in jouw persoonlijke en unieke talenten. Talenten die bij jou horen en zich verder mogen ontwikkelen. Je krijgt inzicht in jouw totale talententeam, wie ze zijn en hoe ze samen kunnen werken. Helemaal door jouzelf op een speelse manier ontdekt. Je staat aan het begin van een nieuwe stap die je zelf mag gaan maken. Misschien een eerste stap om op eigen benen te staan? Daar hoort bij dat je zelf keuzes leert maken. Met andere woorden, je gaat steeds meer je eigen leiderschap ontdekken. Durf jij op deze leiding vanuit jouwzelf van jouw eigen majesteit te vertrouwen?

Jong Talent
Tijdens deze 4 ochtenden, middagen, werken met de borden van Jong Talentenspel. Hierin wordt jouw team van talenten duidelijk, je leiderschap en de droomwens voor jouw levenspad. Dit alles draagt bij aan de keuze die jij maakt voor je vervolgstudie.